skip to Main Content

Landrop Lunch !

Wat dacht u van een Landrop lunch met vrienden of met zakenrelaties?

De lunch bestaat uit heerlijke (streek) gerechten. Aangevuld met wat het seizoen ons brengt. Waarbij reserveren een must is.

Voor reservering kunt u het contactformulier gebruiken.

Cadeautip!

Wilt u iemand een onvergetelijk cadeau geven? Dan is de Landrop Bed & Breakfast Cadeaubon de juiste keuze. Want wat is er leuker dan iemand te verrassen met een heerlijk verblijf in een luxe Bed & Breakfast, Plaugman’s Lunch of High Tea. Voor meer informatie kunt contact opnemen via het contact formulier

High Tea, Wine Time, Beer Time en Gin Time

5-Gangen high tea koud en warm worden door Tea & Treats geserveerd in het romantische ‘Koetshuis’ en bij mooi weer op één van de vele terrasjes (min. 4 personen). Bij last minute high tea even bellen voor beschikbaarheid. We hebben zelfs een ophaalservice voor een high tea thuis of op locatie. Naast high tea kunt u ook genieten van een wine time, beer time, en gin time.

Voor reservering of meer informatie kunt u ons contactformulier gebruiken.

Vergaderen in een rustige en sfeervolle omgeving?

Ook dat is mogelijk bij Landrop B&B. De voormalige schopruimte is omgetoverd tot een multifunctionele vergaderruimte voor maximaal 10 personen. Aanvullend kunnen we ook zorg dragen voor de catering, zoals lunch en/of avondeten.

Idee: begin je teamoverleg een keertje met een gezamenlijk uitgebreid ontbijt of lunch!

Natuurlijk hebben we ook mogelijkheden om te overnachten, 3 luxe tweepersoonskamers staan tot uw beschikking.

Voor meer informatie over lunch en/of diner mogelijkheden kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Back To Top