skip to Main Content

Dank u wel voor uw keuze voor Landrop B&B!

Wij zijn met inachtneming van extra hygiënische maatregelen geopend!
Vanwege de enorme impact van de gevolgen van het Corona virus informeren wij u hierbij graag over de preventieve maatregelen welke wij binnen Landrop B&B hebben getroffen. Wij begrijpen en delen uw zorgen omtrent het virus en doen er alles aan het welzijn van onze gasten te waarborgen.

Wij volgen adviezen van de GGD en het RIVM volledig op. Een informatieve link met meer informatie vindt u hier.

Operationele maatregelen

  • Ons menu restaurant is geopend. Het ontbijt word gescheiden van andere gasten genuttigd, in het uiterste geval kunnen we die op uw verzoek ook op de kamer serveren.
  • Onze take-away boxen Ontbijt, Brunch, Diner en High-tea
    kunnen telefonisch besteld worden. 06 225 26 793 waarbij wij alle veiligheidsmaatregelen vanuit het RIVM en 1,5 meter afstand tussen bezoekers waarborgen. Tegen meerprijs kunnen we ook bezorgen.
  • Er zijn door het gehele gebouw (extra) desinfecterende handgels (sprays) verspreid welke continue worden aangevuld. Laat deze aub staan.
    in verband met de veiligheid van andere gasten.
  • Berichtgeving vanuit Koninklijke Horeca Nederland met specifieke hygiëne instructies volgen wij nauwgezet.
  • Wij verzoeken onze gasten direct te melden wanneer zij uit risicogebieden komen en/of klachten gerelateerd aan het virus ervaren. Bij twijfel of zorgen brengen wij hen direct in contact met onze gebruikelijke huisarts in de buurt
  • Ook volgen wij de RIVM hygiëne richtlijnen (handen regelmatig wassen met zeep, hoesten in elleboog, gebruik van papieren handdoekjes en geen handen schudden) en is verplicht deze richtlijnen te volgen

Mocht u aanvullende informatie hebben, verbeterpunten en of opmerkingen schroom u niet om dit kenbaar te maken. We leren nog elke dag.

Met vriendelijke groeten en blijf gezond

Marlieke en Jack Heijkoop

Back To Top